İYİ Parti ittifak yapmayacak

İYİ Parti 1 Eylül itibari ile yerel seçim çalışmalarının startını veriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, "Genel Başkanımız M

GÜNDEM 31.08.2018 16:55:00 0
İYİ Parti ittifak yapmayacak

İhtiyaçlar, öncelikler ve eksikliklerin belirlenerek rapor haline getirileceğini kaydeden Turlin, “24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçiminde  İYİ Parti olarak 'millet ittifakı' içinde yer almıştık. Yerel seçimde herhangi bir partiyle ittifak yapmayacağız” dedi.

 

“KENDİ ADAYLARIMIZLA SEÇİME GİRECEĞİZ”

 

Genel seçimlerde yaşanan genel merkez ve taşra teşkilatları arasındaki kopukluğun tamamen giderileceğini söyleyen Turlin, “Genel merkezimizde bu kararı aldı ve çalışmalarımız bu doğrultuya olacak” dedi. Yerelde tüm dengeleri gözeterek çalışma yapacaklarını ifade eden Turlin, “Özellikle yerel seçimlerde çözüm üretebilecek adaylarla seçime girilecek” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR ADAYLARI AÇIKLANACAK

 

Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının genel merkez tarafından Eylül-Ekim gibi açıklanacağını dile getiren Turlin “Daha sonra ilçe belediye başkan adayları açıklanacak. Yerelde kendi adayımızla seçime gireceğiz ve hiçbir parti ile ittifak yapmayacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU