Geleneksel Sünnet Şöleni'nin 3'üncüsü düzenlendi  

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Muhtaç Çocukları Koruma Derneği tarafından Geleneksel Sünnet Şöleni düzenlendi. Bu yıl 3'üncü kez düzenlenen sünnet şöleni büyük bir coşku ile gerçek

GÜNDEM 31.08.2018 15:51:00 0
Geleneksel Sünnet Şöleni

 

 

 

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Muhtaç Çocukları Koruma Derneği tarafından Geleneksel Sünnet Şöleni düzenlendi. Bu yıl 3'üncü kez düzenlenen sünnet şöleni büyük bir coşku ile gerçekleşti.

 

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Muhtaç Çocukları Koruma Derneği işbirliğinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirilen sünnet şöleninde 17 çocuk sünnet ettirildi. Sahil Amfi Tiyatro'da düzenlenen şenliğe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları ile Meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, aileler ve davetliler katıldı.

 

ÇOCUKLARA EĞLENCELİ ANLAR YAŞATTI

 

Çocuk oyunlarının oynanması ile başlayan sünnet şöleni palyaçolar ve Mutlugiller’in kahramanları Saatçi Dede, Kiraz Nine, Ali ve Şirin maskotları çocuklara eğlenceli anlar yaşattı. Şölende konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Eşkinat, "Bu akşam bizim için çok özel bir gece. Bugün çocuklarımızın ilk mürüvvetlerini görüyoruz. Onlar bizim, onlar Süleymanpaşa’nın çocukları. Onlar en iyisine layık. Bizler de elimizden geldiğince katkı vermeye çalışıyoruz. Bu akşam onların bu mutlu gecesine sizler de katılarak katkı verdiğiniz, bizlerle birlikte bu mutluluğu paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

BİSİKLET HEDİYE ETTİ

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Eşkinat'ın konuşmasının ardından sünnet olan çocuklar aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat sünnet çocuklarına bisiklet hediye ederken Tekirdağ Muhtaç Çocukları Koruma Derneği ise sürpriz paketler hediye ettiler. Sünnet çocukları ile birlikte pasta kesiminin de gerçekleştiği 3. Geleneksel Sünnet Şöleni’nde, davetlilere kavurmalı pilav, içecek ve pasta ikramı yapıldı.

 

GECEYE EĞLENCE KATTI

 

Şölenin sunuculuğunu yapan Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Şefi Salih Demirci, sevilen şarkılardan oluşan repertuvarı ile davetlilere eğlenceli bir gece yaşattı. Davetlilerin ve sünnet olan çocukların doyasıya eğlendiği şölen, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

Haber / Özge MERİÇ