2 işçi ağır yaralandı

Çorlu'da doğalgaz hattı için kanal kazısı yapan işçilerden, Mümin Sevinç ve Hüseyin Erol, toprak kayması sonucu ağır yaralandı. Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaral

GÜNDEM 31.08.2018 15:24:00 0
2 işçi ağır yaralandı

 

 

Çorlu'da doğalgaz hattı için kanal kazısı yapan işçilerden, Mümin Sevinç ve Hüseyin Erol, toprak kayması sonucu ağır yaralandı. Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.


Olay, Çorlu'nun Kazimiye Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. İşçiler Mümin Sevinç ile Hüseyin Erol, doğalgaz hattı için kanal kazısı yaparken, toprak kayması meydana gelmesi üzerine iki işçi toprak altında kaldı. Olayı gören diğer işçiler, arkadaşlarını kurtarmaya çalışırken, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Mümin Sevinç ile Hüseyin Erol'u toprak altından çıkardı. İlk müdahaleleri olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından yapılan yaralılar, Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılar Mümin Sevinç ile Hüseyin Erol'un sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, soruşturma başlattı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU