Tekirdağ'da zafer coşkusu

3o Ağustos Zaferi'nin 96'ncı yılı tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ'da da coşkulu bir şekilde kutlandı.

GÜNDEM 30.08.2018 18:07:00 0
Tekirdağ

Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığının, Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Valilik Makamında gerçekleştirilen Tebrikat Töreni’yle devam etti.

 

TEBRİKAT TÖRENİ İLE DEVAM ETTİ

 

Tebrikat töreninde Vali Mehmet Ceylan; AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, CHP Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Candan Yüceer, İYİ Parti Milletvekili Enez Kaplan, Garnizon Komutanı Topçu Kur. Alb. Selçuk Kubilay Karslı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti.

GEÇİT TÖRENİ İLE SONA ERDİ

 

Tebrikat töreninin ardından Bayram Kutlama Törenine geçildi. Orduevi önünde düzenlenen tören Vali Mehmet Ceylan’ın halkı selamlaması ve vatandaşların bayramını kutlaması ile başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı 8.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Topçu Üstegmen Tuncay Sevdirir yaptı. Bakım Astsubay Çavuş Kaan Kale, Tekirdağ Belediyesi Sosyal Bilimler Lisesi  Öğrencileri Sena Giray Alkan ve İsmail Tuna Yenice tarafından şiirlerin okunmasının ardından kutlamalar resmi geçit töreni ile sona erdi.

 

Haber / Özge MERİÇ