Ayçiçeği alım şubelerini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, ayçiçek alımlarına başlayan S.S. 269 sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi M

GÜNDEM 30.08.2018 17:57:00 0
Ayçiçeği alım şubelerini ziyaret etti

Aygun ve Yurdakul’a ziyaretlerinde CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, S.S. 269 sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Cem Özkan ve Malkara CHP Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten de eşlik etti.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

 

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Cem Özkan’dan Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

 

VATANDAŞLARI DİNLEDİLER

 

S.S. 269 sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Ayçiçek alım şubelerinde ayçiçeği teslim eden üreticilerle sohbet ederek hasat dönemi hakkında bilgiler alan Aygun ve Yurdakul, üreticilere bir yıllık alın terinin karşılığını aldığı bu günlerde Ayçiçek hasadının bol bereketli ve hayırlı olmasını temenni etti. S.S. 269 sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Ayçiçek alım şubeleri ziyaretlerinin ardından mahalle kahvehanelerini ziyaret eden Aygun ve Yurdakul mahalle sakinleri ile sohbet edip istek ve taleplerini dinledi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN