Edirne Motofest'in 5'incisi düzenlenecek

Adrianapoli Motosiklet Kullanıcıları Derneği'nin; Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu'nun işbirliğiyle düzenlediÄ

GÜNDEM 29.08.2018 18:50:00 0
Edirne Motofest

 

Adrianapoli Motosiklet Kullanıcıları Derneği’nin; Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu’nun işbirliğiyle düzenlediği 5. Uluslararası Edirne Motofest, 30 Ağustos- 02 Eylül tarihleri arasında Edirne Kent Ormanı’nda gerçekleştirilecek. Konserlerin, gezilerin, şehir turlarının gerçekleştirileceği festivalde katılımcılar birbirinden eğlenceli dakikalar yaşayacak. Festivalde ayrıca Motosiklet Ağası seçilecek.

 

 

Yurtiçi ve yurtdışından festival alanına gelmeye başlayan çok sayıda motosiklet tutkunu 4 gün boyunca kamp alanında kurdukları çadırlarda kalacak.

DAHA BÜYÜK BİR ORGANİZASYON OLACAK

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın kendilerine büyük destek verdiğini ifade eden Adrianopoli Motosiklet Kulübü Başkanı Mehmet Ramiz Nevrekop, geçtiğimiz yıllara göre daha büyük bir organizasyon gerçekleştireceklerini söyledi.

FESTİVALE DAVET ETTİ

Festivalin son günü Motosiklet Ağası seçerek Türkiye ve dünyada bir ilke imza atmayı hedeflediklerini belirten Nevrekop, “Artık yeni bir heyecanımız var. Bu yıl aramızdan 'Motosiklet ağası'nı seçeceğiz. Festivalimizde de ek organizasyon ve etkinlikler düzenlenmesi gibi misyonu olacak ağanın. Devlet büyüklerini festivale davet etmek, gelen konuklarını ağırlamak gibi görevlerini de üstlenecek. Ağalığın sembolü ‘ağalık koçu’ için ise hurda bir motosikletin kesimi olacak. Bu da her motorcunun hayvan sever ve doğa dostu olması nedeniyle yapılacak” dedi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da tüm motosiklet tutkunlarını festivale davet etti.

Haber / Özge MERİÇ