"30 Ağustos bir milletin küllerinden yeniden doğmasıdır"

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, yayınladığı mesaj ile 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. 30 Ağustos'u bir milletin küllerinden doğması olarak nitelendiren Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, " Bitti, denilen bir

GÜNDEM 29.08.2018 18:31:00 0
"30 Ağustos bir milletin küllerinden yeniden doğmasıdır"

 

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, yayınladığı mesaj ile 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. 30 Ağustos'u bir milletin küllerinden doğması olarak nitelendiren Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, " Bitti, denilen bir milletin diriliş ve onur mücadelesidir. Bu zafer Türk milletinin bağımsızlığa olan inancı ve tutkusunun bir eseridir" dedi.

 

30 Ağustos'un büyük bir zafer olduğunu vurgulayan Vali Mehmet Ceylan, "Milletimiz tarihin her döneminde hür ve bağımsız yaşamıştır. Mevzu bahis hürriyetimiz olduğunda hiçbir zaman kanımızı ve canımızı vermekte tereddüt etmemiş bir ceddin torunlarıyız. Özgürlük ve bağımsızlık için nice mücadeleler vermiş, sayısız başarılar kazanmış milletimizin tarihine kazınan büyük zaferlerden biri de 30 Ağustos'tur" dedi.

 

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ TAM BAĞIMSIZ VARLIĞINI KORUYACAKTIR"

 

Tüm vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Vali Ceylan, "Dün olduğu gibi bugün de bağımsızlığımıza ve vatanımıza göz diken, milletimizin birliğini ve dirliğini hedef alan pek çok düşmanla mücadelemizi sürdürmekteyiz. Ama tüm dünya bilmelidir ki 30 Ağustos Zaferi’nin çelikleşmiş ruhu, milletimizin tüm fertlerinde mevcuttur ve olmaya devam edecektir. Tarihimizde gerçekleştirdiğimiz tüm zaferler, ülkemize göz diken terör örgütlerine karşı verdiğimiz kahramanca mücadele ülkemizin geleceği için bizlere cesaret ve azim vermektedir. Ülkemizi korumaktaki kararlılığımız sonsuza dek sürecek, Türkiye Cumhuriyeti tam bağımsız varlığını koruyacaktır.Kurtuluş Savaşı’mızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi saygı, minnet, şükran ile anıyor,tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU