Kapaklı Sitespor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklı Sitespor 2018-2019 sezonu öncesi yeni sezon hazırlıklarına başladı. Takım, Teknik Direktör Kemal Özmen yönetiminde top başı yaparken, Kulüp Başkan

SPOR 28.08.2018 18:11:00 0
Kapaklı Sitespor yeni sezon hazırlıklarına başladı

 

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklı Sitespor 2018-2019 sezonu öncesi yeni sezon hazırlıklarına başladı. Takım, Teknik Direktör Kemal Özmen yönetiminde top başı yaparken, Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu da hedeflerinin ilk olarak alt yapı ardından ise Süper Ligi en az ilk beş arasında bitirmek olduğunu kaydetti.

 

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklı Sitespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Takım, tesislerde antrenmanlara başlarken, Teknik Direktör Kemal Özmen de takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

KAPAKLI SİTESPOR TOPBAŞI YAPTI

Teknik Direktör Kemal Özmen’in futbolcularla bir süre konuşmasının ardından antrenman düz koşu ile devam etti. Antrenmana Kapaklı Sitespor’un yeni transferleri Gençağa Yılmaz, Şafak Törin, Emre Özten, Hakan Yarımca, Tolga Aşçı, Mert Torun, Fırat Işık, Kemalettin Analp da katıldı.

BOLU KAMPINA GİDECEK

Teknik Direktör Kemal Özmen, yeni sezon hazırlıklarına 22 oyuncu ile başladıklarını ifade ederek “2018-2019 sezonunun hayırlısı ile kazasız belasız geçmesini temenni ediyorum. Sezon hazırlıklarına iç ve dış transferde anlaştığımız oyuncularla başladık” dedi. Sezonun ilk etap çalışmalarını 8 Eylül’e kadar Kapaklı’da sürdüreceklerini dile getiren Özmen daha sonra ise Bolu kampına gideceklerini ifade etti.

HEDEF İLK 5

Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu da takımın Bolu’da 7 günlük kamp yapacağını ifade ederek “Yeni sezonun şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Teknik Direktörümüz Kemal Özmen’in raporu doğrultusunda eksik gördüğümüz mevkilere önemli transferler yaptık. 8 Eylül’e kadar hazırlıklarımızı Kapaklı’da sürdüreceğiz. Ardından ise 9-16 Eylül tarihlerinde Bolu’ya ikinci etap çalışmaları için gideceğiz. 7 günlük kampta en az 2 hazırlık maçı yapmayı hedefliyoruz. Kulüp olarak amacımız bu bölgenin çocuklarına sahip çıkmaktır. Bölgemizin çocuklarıyla alt yapıyı canlandırarak Süper Amatör Ligde ve ilerleyen yıllarda Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmektir. Bu yıl ise hedefimiz ilk olarak altyapıdır. Ardından ise hedeflerimiz arasında en az ligi ilk beş arasında bitirmek olacak” dedi.   

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU