Değerlendirme toplantısı yapıldı

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürleri 2018 Yılı 6. Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Toplantıda 5. İlçe Milli Eğitim Müdür

GÜNDEM 28.08.2018 17:41:00 0
Değerlendirme toplantısı yapıldı

 

 

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürleri 2018 Yılı 6. Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Toplantıda 5. İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısında alınan kararlar kapsamında görüşmeler yapıldı.

 

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan başkanlığında düzenlenen toplantıda 5. İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısında alınan kararlar değerlendirildi. Alınan kararlar kapsamında; Ortaöğretime geçişte nakil ve yerleştirme işlemleri, ücretsiz ders kitaplarının dağıtımı ve taşımalı eğitim konularının görüşülmesi, yeni açılan okulların iş ve işlemleri, zümre toplantıları, okulların yeni eğitim öğretim yılına hazırlanması ve fiziki kapasitelerinin verimli kullanılması, 4006 TÜBİTAK proje hedefleri, devam eden yatırımların değerlendirilmesi, uyum haftası çalışmaları, mesleki eğitim çalışmaları okul ziyaretleri, enerji Verimliliği ile ilgili iş ve işlemler ve okulların su faturaları ile ilgili konular görüşüldü.

 

Haber / Menşure KARDEŞ