Üzüm'ün koleksiyonu sergileniyor

23 Ağustos 1928 tarihinde Büyük Önder Atatürk'ün Tekirdağ'ı ziyareti ile Harf İnkılabı'nın uygulanışının 90. Yıl dönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında

GÜNDEM 28.08.2018 15:50:00 0
Üzüm

 

 

 

23 Ağustos 1928 tarihinde Büyük Önder Atatürk’ün Tekirdağ’ı ziyareti ile Harf İnkılabı'nın uygulanışının 90. Yıl dönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında, Berna Üzüm Koleksiyonu'ndan “Atatürk ve Zafer Bayramı, Takıların Dilinde Tekirdağ” isimli sergisi açıldı. Tasarımcı Berna Üzüm'ün koleksiyonu, Namık Kemal İl Halk Kütüphanesi'nde 31 Ağustos Cuma gününe kadar sergilenmeye devam edecek.

 

Pazartesi günü saat 14:00'da Namık Kemal İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen sergi açılışına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülferah Güral, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler, Müze Müdürü Önder Öztürk, Şube Müdürü Cafer Caferoğlu, Şube Müdür Vekili Sevgi Yavuz, Kütüphane Müdürü Hamide Çakır, koleksiyonun sahibi Tasarımcı Berna Üzüm ile birlikte kütüphane ziyaretçileri ve kurum çalışanları katıldı. "Atatürk ve Zafer Bayramı, Takıların Dilinde Tekirdağ" sergisi 31 Ağustos Cuma gününe kadar kütüphanenin salonunda devam edeceği kaydedilirken tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN