Çerkezköy'de yeni başsavcı göreve başladı

Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaparken geçtiğimiz ay yayınlanan HSK Birinci Dairesi'nin 2018 yılı ana kararnamesi ile Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Bayram Ören

GÜNDEM 27.08.2018 19:08:00 0
Çerkezköy

DİYARBAKIR’DAN ÇERKEZKÖY’E ATANDI

 

 

Konya Cumhuriyet Savcılığına atanan Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal’ın yerine Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Bayram Örenci, bayram tatili sonrası ilk iş gününde Çerkezköy’deki yeni görevine başladı. Geçen ay yayınlanan HSK Kararnamesi ile Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcı Hacı Ünal Konya Cumhuriyet Savcılığı’na atanırken, Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Bayram Örenci de Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanmıştı.

 

 

DÜN GÖREVE BAŞLADI

 

 

2013 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Bayram Örenci, stajın ardından Gemlik Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısı olarak görev başladı. Burada 4 yıl görev yaptıktan sonra Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı’na atan Örenci, bir yıl Diyarbakır’da Terör Suçları Soruşturma Bürosu’nda görev yaptı. 26 Temmuz tarihinde Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 15/05/2018 Tarihli ve 798 Sayılı Adlî Yargı Kararnamesi ile Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Bayram Örenci, bugün üçüncü görev yeri olan Çerkezköy’de Cumhuriyet Başsavcısı olarak göreve başladı.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU