Tartıştığı esnafı bıçakla öldürdü

Şarköy'de Marangoz olarak çalışan Hüseyin Tokmak (23), para anlaşmazlığı yüzünden kavga ettiği Ali Erek'i (43) boynundan bıçaklayarak öldürdü. Ali Erek, doktorların tüm müdahalelerine rağme

GÜNDEM 27.08.2018 16:50:00 0
Tartıştığı esnafı bıçakla öldürdü

 

 

Şarköy'de Marangoz olarak çalışan Hüseyin Tokmak (23), para anlaşmazlığı yüzünden kavga ettiği Ali Erek'i (43) boynundan bıçaklayarak öldürdü. Ali Erek, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamazken, Hüseyin Tokmak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Şarköy'de, gümüş takı ve gözlük satışı yapan Ali Erek, Marangoz Ali Tokmak ile oğlu Hüseyin'e dükkanı için raf ve kapı yaptırdı. Edinilen bilgilere göre, Marangoz baba ve oğul, başladıkları işi yarım bırakması üzerine, Ali Erek, telefonla aradığı Hüseyin Tokmak ile para anlaşmazlığı nedeniyle tartışma yaşadı. Telefon görüşmesinin ardından Tokmak'ın, Erek'in iş yerine gelmesiyle tartışma, kavgaya dönüştü. Tokmak, üzerinde taşıdığı 'komanda bıçağı' olarak bilinen bıçağı Erek'in boynuna sapladı. Erek, kanlar içinde yere yığılırken, Tokmak da olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri, ağır yaralı Erek'i ambulansla Şarköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Ali Erek, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Polis ekiplerinin kısa sürede yakaladığı Hüseyin Tokmak ile babası Ali Tokmak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin Tokmak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Ali Tokmak ise serbest bırakıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ