Peynir helvasını fuarda tanıtacaklar

Malkara'da Buğra Peynir helvası yetkilisi Hüseyin Bilgir, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. 05-08 Eylül 2018 tarihlerinde katılacağı CNR EXPO Uluslararası İstanbul Gıda ve İçecek Ür

GÜNDEM 27.08.2018 15:20:00 0
Peynir helvasını fuarda tanıtacaklar

 

Malkara’da Buğra Peynir helvası yetkilisi Hüseyin Bilgir, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. 05-08 Eylül 2018 tarihlerinde katılacağı CNR EXPO Uluslararası İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarı davetiyesini Malkara TSO Genel Sekreteri Sinan Beşer’e ileten Hüseyin Bilgir, “Hali hazırda sektörde klasik peynir helvası çeşitleriyle uzun süredir varız ve rüştümüzü kanıtladık. Türkiye’de ilk kez üretimini yaptığımız yeni çeşitlerle sektöre damga vuracağız” dedi.

YENİ ÜRÜNLER TANITILACAK

Yeni ürünlerin lansmanını 05-08 Eylül tarihlerinde İstanbul CNR fuar merkezinde düzenlenecek olan CNR EXPO Uluslararası İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarı’nda yapacaklarını dile getiren Bilgir “Tüm çabamız ürünlerimizin ve ilçemizin marka değerini ileriye taşımak. Yeni markamız “Fruit Chee” adı altında yaban mersinli, çilekli ve portakallı ürünlerimiz Türkiye’deki birçok ulusal markette ve satış noktalarında yerini aldı. Bu bağlamda fuara tüm yönetim kurulunuzu ve tüm üyelerinizi davet ediyorum.  Unutulmamalı ki yerel kalkınma için yerel ürünlerin ön plana çıkarılması önemli” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Beşer de “Sektörde çığır açacak inovatif çalışmalar gurur verici. Yapılan bu çalışma ilçemizin ulusal ve uluslararası platformda tanınırlığının ve marka değerinin artması açısından olduğu kadar, birçok üyemize örnek olacak olan girişimcilik ruhu heyecan verici” dedi.

Haber / Yakup KARATEPE