Türk Bayrağı hediye etti

Polis ve Jandarma ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği yol kontrol ve aramalarına katılan Malkara Kaymakam Vekili ve Şarköy Kaymakamı Yakup Güney'e aramalar sırasında emekli bir öğretmen tarafından Türk Bayrağ?

GÜNDEM 26.08.2018 13:50:00 0
Türk Bayrağı hediye etti

 

 

Polis ve Jandarma ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği yol kontrol ve aramalarına katılan Malkara Kaymakam Vekili ve Şarköy Kaymakamı Yakup Güney'e aramalar sırasında emekli bir öğretmen tarafından Türk Bayrağı hediye edildi.

 

Malkara Kaymakamlığı'na vekaleten bakan Şarköy Kaymakamı Yakup Güney'e güvenlik güçlerinin yol kontrolleri sırasında emekli bir öğretmen tarafından Türk bayrağı hediye edildi. Polis ve Jandarma ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği yol kontrol ve aramalarına katılan Şarköy Kaymakamı Yakup Güney'in yanı sıra İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kızıltan'da katıldı. Kaymakam Güney, planlı olarak yapılan uygulamaların, vatandaşların günlük hayatlarını ve seyahatlerini etkilemeden kamu güvenliği ve esenliğini sağlamak, suç ve suç unsurlarıyla mücadele etmek olduğu dile getirdi. Kaymakam Güney, uygulamaya katılan görevlilere teşekkür etti. Kontroller sırasında emekli bir öğretmen, otomobilinden çıkardığı Türk bayrağını kaymakam Yakup Güney'e hediye ederek, uygulamalardan memnun olduğunu dile getirdi.

 

Haber / Özge MERİÇ