TESKİ'den  su tasarrufu kampanyası

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından 'TESKİ Su Tasarrufu Kampanyası' başlatıldı. Suyun tasarrufu kadar korunması gerektiğini de vurgulayan TESKİ, suyun verimli ve tasarruflu kullan?

GÜNDEM 24.08.2018 14:26:00 0
TESKİ

'Suyuna Sahip Çık Bir Damlada Sen Kurtar' sloganıyla kampanya başlatan TESKİ, suyun verimli ve tasarruflu kullanımı konusunda, başta öğrenciler ve tarımla uğraşan çiftçiler olmak üzere vatandaşlara yönelik bilinçlendirme çalışmaları yaparak suyun kullanımını en alt seviyeye düşürmeyi amaçladığını belirtti.

 

DOĞAL KAYNAKLAR TÜKENMEZ DEĞİLDİR

 

'TESKİ Su Tasarrufu Kampanyası'nı başlatan TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, "Doğal kaynaklar tükenmez değildir. Su kaynaklarının verimli kullanılması, suyun israf edilmemesi ve böylece dünya su dengesinin bozulmaması için herkesin elinden gelen gayreti göstermesi gerekmektedir. Alacağımız küçük önlemler ile su kaynaklarının kaybına ve azalmasına yol açan etkenleri ortadan kaldırabilir, su tüketimimizi azaltabiliriz. Bu şekilde gelecek nesillerin su ihtiyacını düşünerek de hareket etmiş oluruz. Su tasarrufu kampanyasına destek veren tüm kuruluşlara ve halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz" açıklamasında bulundu.

 

Haber / Yakup KARATEPE