Mezarlıklarda 5 bin çiçek dağıtıldı

Vatandaşların ilçe merkezinde bulunan mezarlıklarda kabir ziyaretlerini daha rahat ve güzel bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi temizlik ve bakım

GÜNDEM 24.08.2018 14:03:00 0
Mezarlıklarda 5 bin çiçek dağıtıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi bayram öncesi mezarlıklarda temizlik ve bakım onarım çalışmaları yağarken, Çerkezköy Belediyesi tarafından arife günü ve bayramın ilk günü yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara çiçek dağıtıldı. 

 

İLÇE GENELİNDEKİ TÜM MEZARLIKLARDA DAĞITILDI

 

Vatandaşların ilçe merkezinde bulunan İstasyon, Bahçeli ve Türbedere Mezarlıkları ile Kızılpınar ve Veliköy’de bulunan mezarlıklarda kabir ziyaretlerini daha rahat ve güzel bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla 5 bin adet sardunya çiçeği ücretsiz dağıttı. 

 

7 MEZARLIKTA 5 BİN ÇİÇEK DAĞITILDI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kurban Bayramı dolayısı ile kabir ziyaretlerine gelen vatandaşlara çiçek dağıtıldığını ifade ederek “Bayramlarda ziyaretlerin en yoğun olduğu yerlerden biri de mezarlıklarımızdır. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde yanında olmak amacıyla Çerkezköy genelinde bulunan 7 mezarlığımızda toplamda 5 bin sardunya çiçeği dağıttık. Ben yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kendilerine sabır diliyorum” dedi. 

 

MEZARLIKLARA AKIN ETTİLER

 

Her bayram olduğu gibi bu bayram da vatandaşlar, vefat eden yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek ve onlara dua okumak için mezarlıklara akın etti. Bayram namazı sonrasında başlayan kabir ziyaretleri bayram süresince devam etti.  

 

Haber / Özge MERİÇ