KOSGEB, ÇTSO ile işbirliği yapacak

KOSGEB Çorlu Müdürlüğü, Tekirdağ'daki işletmelere verilecek KOSGEB hizmet ve desteklerinin; yaygın, etkin ve koordinasyon içinde sunulmasını sağlamak üzere 'KOSGEB Temsilcilik Ofislerinin KurulmasÄ?

GÜNDEM 19.08.2018 17:30:00 0
KOSGEB, ÇTSO ile işbirliği yapacak

 

KOSGEB Çorlu Müdürlüğü, Tekirdağ’daki işletmelere verilecek KOSGEB hizmet ve desteklerinin; yaygın, etkin ve koordinasyon içinde sunulmasını sağlamak üzere ‘KOSGEB Temsilcilik Ofislerinin Kurulması ve İşletilmesi’ne dair Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasıyla işbirliği protokolü imzaladı.

EN BÜYÜK PAYDAŞLARIMIZDAN BİRİSİ

Protokol KOSGEB Çorlu Müdürü Özay Cebeci ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva tarafından imzalandı. İmza töreninde konuşan Kozuva, oda olarak girişimcilerin sayısını artırmak ve istihdama katkı sağlamak amacıyla büyük gayret gösterdiklerini belirterek “KOSGEB, bu konuda en büyük paydaşlarımızdan birisi” dedi.

“ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ”

KOSGEB olarak, bölge sanayicilerine ve girişimcilere en kaliteli hizmeti sunma noktasında ülkemizin içinden geçtiği bu hassas dönemde en üst perdede bir özveri ile çalıştıklarını dille getiren KOSGEB Çorlu Müdürü Özay Cebeci de “Bu süreçte, bize işbirliğine açık tutumlarıyla destek olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ediyoruz” dedi.

“KOSGEB’İN DAHA ETKİN OLMASINI SAĞLAYACAK”

Bu protokolün, ülkemizde sosyal ihtiyaçların ve ekonominin karşılanabilmesi adına orta ve küçük ölçekli işletmelerin etkisi ve sanayideki payını artırmak amacıyla kurulan KOSGEB’in sahada daha etkin olmasını sağlayacağını, destek uygulamalarının süreçlerine ilişkin işletme ve girişimcilerin aydınlatılmasını kolaylaştıracağını kaydeden Cebeci, protokolün hayırlı olmasını temenni etti.

Haber / Ayşenur AYDIN