Tekirdağ bayrama hazır

Tekirdağlıların Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla Tekirdağ Valiliği ve İlçe Kaymakamlıkları tarafından gerekli önlemler alındı. Kapaklı ve Çerkezk

GÜNDEM 19.08.2018 12:30:00 0
Tekirdağ bayrama hazır

 

Tekirdağlıların Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla Tekirdağ Valiliği ve İlçe Kaymakamlıkları tarafından gerekli önlemler alındı. Kapaklı ve Çerkezköy’de bayram namazı saat 07:04’te, Tekirdağ merkezde ise saat 07:06’da kılınacak. Tekirdağ, Kapaklı ve Çerkezköy’de resmi bayramlaşma programları bayramın ilk günü yapılacak.  

 

 

Çerkezköy’de de bayram tedbirleri alındı. Bayram dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından umuma açık yerlerin kontrolü yapılacağı, kimlik denetlemelerinin de artırılacağı belirtildi. Bayram tedbirleri kapsamında PTT ve kargo şirketleri aracılığı ile gelen ve gönderilen kolilerden şüpheli görülenler kontrolden geçirilecek. Hırsızlık olaylarının önlenmesi için devriye hizmetleri artırılarak yürütülecek, otobüs terminali ve tren garında yolcu hareketliliği göz önüne alınarak gerekli tedbirler alınacak. Çerkezköylülerin huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmeleri için tüm tedbirler alındı. Edinilen bilgiye göre, Bayram dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından umuma açık yerlerin kontrolü yapılırken, kimlik denetlemeleri de artırılacak. Bayram tedbirleri kapsamında PTT ve kargo şirketleri aracılığı ile gelen ve gönderilen kolilerden şüpheli görülenler kontrolden geçirilecek.

PROTOKOL İLK GÜN BAYRAMLAŞACAK

21 Ağustos Salı günü bayram namazı Kapaklı ve Çerkezköy’de saat 07:04’te, Tekirdağ merkezde ise saat 07:06’da kılınacak. Kurban Bayramı dolayısıyla Tekirdağ’da resmi bayramlaşma programı 21 Ağustos Salı günü saat 14:00’da Tuğlalı Park’ta düzenlenecek. Çerkezköy’de de bayram dolayısıyla ilk gün saat 12:00’da Çerkezköy Belediye binası önünde düzenlenecek olan bayramlaşma programında protokol ve vatandaşlar bayramlaşacak. Kapaklı’da da resmi bayramlaşma programın bayramın ilk günü saat 15:00’da Recep Güven Parkı’nda yapılacak.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU