Kaldırım çalışmaları başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar'da başlatılan asfalt ve kaldırım çalışmaları sürüyor. Yaklaşık 12 milyon TL'lik yatırım ile başlatılan çalışmalar ka

GÜNDEM 19.08.2018 17:39:00 0
Kaldırım çalışmaları başladı

Kaldırım çalışmaları başladı

 

   Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar’da başlatılan asfalt ve kaldırım çalışmaları sürüyor.  Yaklaşık 12 milyon TL’lik yatırım ile başlatılan çalışmalar kapsamında Kızılpınar Mahallesi'nde bulunan 87 ve 88. Sokaklarda kaldırım çalışmaları yapıldı.

 

Kızılpınar Mahallesi’nde devam eden çalışmalar kapsamında 47 bin 100 metrekarelik kaldırım çalışması yapılacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Kaldırım yapım çalışmalarına bugün 87 ve 88. Sokaklarda başladık. Çalışmalarımızı seri ve hızlı bir şekilde devam ettirerek, altyapısı ve üstyapısı tamamlanan tüm sokaklarımızı kaldırıma kavuşturacağız" dedi.

 

47 BİN 100 METREKARE KALDIRIM ÇALIŞMASI

 

Çerkezköy Belediyesi’nin altyapı çalışmalarının tamamlandığı Kızılpınar Mahallesi'nde bulunan 3 cadde ve 137 sokakta sıcak asfalt ve 47 bin 100 metrekarelik beton kaldırım çalışması gerçekleştireceğini ve çalışmaları Eylül ayı sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çalışmaların tamamlanması ile birlikte Kızılpınar Mahallesindeki meskun mahalde altyapı ve üstyapı sorunun kalmayacağını ifade etti.

Haber / GÜLVEREN ALTUNOĞLU