Polis ekiplerinden broşürlü önlem

Edirne'de kurban pazarlarındaki alışverişlerde dolandırıcılıklara ve hırsızlıklara karşı vatandaşlara bilgilendirme broşürleri dağıtan polis ekipleri, satıcıların yanlarında nakit para taÅ

GÜNDEM 19.08.2018 17:02:00 0
Polis ekiplerinden broşürlü önlem

 

 

Edirne'de kurban pazarlarındaki alışverişlerde dolandırıcılıklara ve hırsızlıklara karşı vatandaşlara bilgilendirme broşürleri dağıtan polis ekipleri, satıcıların yanlarında nakit para taşımamaları ve aldıkları paralarının sahte olup olmadığını kontrol etmeleri konusunda vatandaşları uyardı.

 

 

VATANDAŞLARI UYARDI

Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban bayramı öncesi, vatandaşları dolandırıcılara ve hırsızlıklara karşı uyardı. Kurban pazarlarını dolaşan polis ekipleri, özellikle akşam saatlerinde hırsızlık olaylarına vatandaşların duyarlı ve dikkatli olmalarını istedi. Kurban satıcılarının yanlarında nakit para taşımamaları ve aldıkları paralarının sahte olup olmadığını kontrol edilmeleri istenirken, "Yanınızda ya da kaldığınız yerde nakit para bulundurmayın. Hayvan satışlarından kazandığınız parayı bankaya yatırın. Alışveriş sırasında aldığınız paranın sahte olup olmadığını kontrol edin. Ücretinizi almadan hayvanınızı teslim etmeyin. Şüphelendiğiniz araçların plakasını alın.  Her türlü şüpheli durumu zaman kaybetmeden 155’i arayarak polise bildirin" denildi.

Haber / Özge MERİÇ