'İnanç, kültür ve geleneklerimizde önemli bir yeri var'

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Albayrak, bayramların, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, kırgınlıkların unutuldu?

GÜNDEM 19.08.2018 15:43:00 0

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Albayrak, bayramların, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, kırgınlıkların unutulduğu, manevi duyguların en güzel şekilde yaşandığı günler olduğunu dile getirdi.

 

 

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “İnanç, kültür ve geleneklerimizde önemli bir yeri olan Kurban Bayramı, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve toplumsal dayanışmanın günüdür. Yüksek manevi duygular içerisinde kutlayacağımız Kurban Bayramı'na, en büyük destekçimiz olan halkımız ile beraber girmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRSİN

Barış, huzur ve kardeşliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz böyle bir dönemde mübarek Kurban Bayramı'nın, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni eden Albayrak “Bu duygu ve düşüncelerle halkımızın ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor ve bu mübarek bayramın hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Haber / Ayşenur AYDIN