Büyükşehir Kurban Bayramı'na hazır

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşların rahat ve huzurlum bir bayram geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirtti.

GÜNDEM 19.08.2018 14:13:00 0
Büyükşehir Kurban Bayramı

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşların rahat ve huzurlum bir bayram geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirtti.

BAYRAM BOYUNCA NÖBETTE OLACAKLAR

Büyükşehir ekiplerinin bayram boyunca nöbette olacağını kaydeden yetkililer “TEKİM ALO 153, TESKİ ALO 185 hattı kesintisiz bir şekilde hizmet vermeye devam edecek. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgili birimler, teyakkuz halinde olacak.

HİJYENİK KESİM HİZMETİ VERİLECEK

Kurban Bayramı boyunca vatandaşların aksaklık yaşamaması için kurban kesim noktaları olarak belirlenen Çorlu, Çerkezköy ve Şarköy mezbahalarında İslami usullere uygun kesim hizmeti verileceğini söyleyen yetkililer “Güvenilir, sağlıklı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla başlatılan HCCP sistemi ve bunu takiben ISO22000 Gıda Güvenliği ve Yönetim Sistemleri kurulumu kapsamında ilk olarak Çorlu Mezbahası'nda başlatılan sistem sayesinde vatandaşlara hijyenik kesim hizmeti verilmeye devam edilecek” dedi.

CANKURTARAN HİZMETİ

Yetkililer, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı cankurtaran timleri ve gemi adamlarının da, bayram tatilinde erinde büyük yoğunluk yaşanan Mavi Bayraklı sahiller; Şarköy ilçesi 1 ve 2 No'lu Halk Plajları, Şarköy Sosyal Tesisler Önü Plajı, Mürefte Halk Plajı ve Süleymanpaşa Altınova Halk Plajlarında yaşanan yoğunluktan dolayı her türlü önlemi alarak vatandaşların can güvenliğini sağlamaya devam edeceklerini kaydetti.

Haber / Ayşenur AYDIN