"Destek görmek bizleri mutlu ediyor"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı ve ilçe yönetimi de yer alırken, he

GÜNDEM 17.08.2018 13:18:00 0
"Destek görmek bizleri mutlu ediyor"

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı ve ilçe yönetimi de yer alırken, heyeti, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır ve Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı karşıladı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "CHP Heyetini odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Çorlu ve Bölgemiz için yaptığımız çalışmalarda siyasi partilerin desteğini görmek bizleri mutlu etmektedir" dedi. Volkan, faaliyet ve projeler hakkında CHP heyetine bilgiler verdi.

 

HER DAİM YANINIZDAYIZ

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, "Çorlu İş Dünyasını temsil eden kişilere bir arada olmaktan dolayı  teşekkür ediyorum. Sizler bölgenin gelişmesinde lokomotif kurumların başında geliyorsunuz. Üye sayınız ve faaliyetlerinizle Türkiye’nin sayılı odaları arasındasınız. Bizler yaptığınız çalışmalarda daima sizlerin yanındayız" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ