"Enerji ve istihdam sağlayacak"

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Doğanköy Mahallesi'nde faaliyete geçen kapalı maden işletmesi Vero Madenciliği ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

GÜNDEM 17.08.2018 13:06:00 0
"Enerji ve istihdam sağlayacak"

 

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Doğanköy Mahallesi'nde faaliyete geçen kapalı maden işletmesi Vero Madenciliğe ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Doğanköy Mahallesi’nde faaliyete geçen Vero Madencilik kapalı maden işletmesinin çalışmalarını inceleyerek firma sahiplerinden ve yetkililerinden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

"HAYIRLI OLSUN"

Faaliyete geçen kapalı maden işletmesinin istihdam sağlayacağını vurgulayan Yurdakul, "Doğanköy Mahallemizde yeni faaliyete geçen Vero Madencilik ilçemize istihdam ve enerji konusunda katkı sağlayacak. Yeni açılan işletme sayesinde Malkara’ya ciddi anlamda istihdam sağlayacak. Bunun sonucunda gençlerimiz ilçemizde iş bulma imkanı bulacaklar. Bu bizler için sevindirici bir durum. Çevreye duyarlı ve ülkemize yeni değer katacak bir firma olmasını temenni ediyor ve kazasız belasız çalışmalar diliyorum. İşletme ilçemize hayırlı olsun" dedi. İşletme sahipleri Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini belirtip, teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

 

Haber / Ayşenur AYDIN