Tekirdağ'da bağımlılıkla mücadele sürüyor

Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar, Tekirdağ'da bağımlılıkla mücadelede yeni bir aşama daha kaydedildiğini belirtti.

GÜNDEM 16.08.2018 16:51:00 0
Tekirdağ

 

Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar, Tekirdağ’da bağımlılıkla mücadelede yeni bir aşama daha kaydedildiğini belirtti.

YENİ BİR ÇALIŞMA HAYATA GEÇİRİLDİ

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Tekirdağ Şube Başkanlığı tarafından Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim programı kapsamında, il düzeyindeki kurumlara yönelik başlatılan çalışmaya bu aşamada Tekirdağ KYK İl Müdürlüğü de dahil edilirken, bu projeyle Tekirdağ Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yeni bir “Bağımlılıkla Mücadele” çalışması hayata geçirildi.

EĞİTİM VERİLDİ

Her iki kurum arasında yapılan ortak çalışma ile Tekirdağ KYK İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda görevli personel arasından her yurdu temsil edecek bir çalışanın Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü olarak görevlendirilirken, belirlenen görevlilere Tekirdağ Yeşilay Şube Başkanlığınca, Tekirdağ KYK İl Müdürlüğü toplantı salonunda Yeşilay Tekirdağ TBM Koordinatör Formatörü Bingül Uzel tarafından, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Uygulama Rehber Eğitimi verildi. Eğitimin ardından eğitime katılan 12 görevliye katılım belgesi verildi. Uzun zamandan beri yapmayı arzu ettikleri bir çalışmanın bugün yapılan eğitim programıyla çok daha anlamlı hale geldiğini belirten Tekirdağ KYK İl Müdürü Ülkü Uslu, bundan böyle kurum bünyesinde çalışanlardan, yurtlarda kalan öğrencilere kadar bağımlılıkla mücadelede daha kapsamlı çalışma imkanı bulacaklarını kaydetti.  Tekirdağ Yeşilay Şube Başkanı Şener Çelikayar da bu ortak çalışma dolayısıyla verdiği olumlu katkı ve işbirliği için Tekirdağ KYK İl Müdürü Ülkü Uslu’ya, çalışanlara ve katılımcılara teşekkür etti.

Haber / Şaban KARDEŞ