Buz: Devletimizin ve milli değerlerimizin arkasındayız

Kapaklı'da faaliyet gösteren Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Başkanı Erol Buz, bu süreçte birlik olunması gerektiğini vurgulayarak "Devletimizi arkasındayız" dedi.

GÜNDEM 16.08.2018 16:50:00 0
Buz: Devletimizin ve milli değerlerimizin arkasındayız

Yeni hükümet sistemine geçişin ardından yaşanan ekonomik sıkıntıların olağan olduğunu ifade eden Buz, ‘’Haziran ayında yapılan seçimlerle Türkiye Cumhuriyeti yeni bir yönetim modeli ile farklı bir sürece girdi. 16 yıldan fazla bir süredir yönetenler de, vatandaş olarak bizler de şüphesiz yeni yönetim modeline geçiş döneminin sancısını yaşıyoruz. Duruma uyum sağlamaya çabalıyoruz. Geçiş dönemleri her nerede olursa olsun sıkıntılıdır. Yurt içinde de yurt dışında da sorunlar doğurur. Bize düşen bu süreçte devletimizin yanında olmaktır” dedi.

“HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA ÜRETMELİYİZ”

Buz, bu süreçte birlik olunması gerektiğini ifade ederek “Türkiye; köklü geçmişi olan, sağlam temeller üzerine oturtulmuş, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir Cumhuriyet’tir. Yüzyıla yaklaşan Cumhuriyetimizin çeşitli dönemlerinde, çok daha büyük krizler, darbeler olmuş ve ülkemiz bu durumlardan her defasında daha güçlü ve kazanarak çıkmayı başarmıştır. Bu sıkıntılı dönemleri aşabilmek için birlik olmalı, umudumuzu asla kaybetmeden birbirimize daha fazla güven duyup kenetlenmeliyiz. Her zamankinden daha fazla çalışıp, üretmeliyiz, paylaşmalıyız” dedi.

Haber / Özge MERİÇ