Vatandaşlarla bir araya geldi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Emirali, Vakıfiğdemir ve Yörük Mahallerine ziyarette bulundu. Yurdakul vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek, Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve yatırım proj

GÜNDEM 16.08.2018 16:31:00 0
Vatandaşlarla bir araya geldi

 

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Emirali, Vakıfiğdemir ve Yörük Mahallerine ziyarette bulundu. Yurdakul vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek, Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve yatırım projeleri hakkında bilgiler verdi.

 

Vakıfiğdemir Mahallesi'nde yapılan parke taş çalışmalarını ve kurban kesim alanında yapılan çalışmaları inceleyen Yurdakul, Vakıfiğdemir Mahalle Muhtarı Talat Kaya’dan bilgiler aldı.

"DAHA GÜZEL BİR KENT OLACAK"

Mahalle sakinleriyle sohbet edip, çalışmaların devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "İlçe genelinde ve mahallelerimizde hizmet ve yatırımlarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Görev süremizin sonuna kadar söz verdiğimiz yatırımları hayata geçirmek için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Tüm bu devam eden çalışmalarımız tamamlandığında, Malkaramız daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent haline gelecektir.” dedi. Mahalle ziyaretlerinin ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Hasan Gürkan Caddesi'nde yapımı devam eden Ali Bin Nasuh Cami’nin çevresinde yapılan yol ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

Haber / Ruşa ELMA