Açık havada sinema keyfi yoğun ilgi gördü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ay Işığında Sinema Geceleri" kapsamında 'Cici Babam' adlı sinema filmi gösterime sunu

KÜLTÜR SANAT 15.08.2018 16:41:00 0
Açık havada sinema keyfi yoğun ilgi gördü

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ay Işığında Sinema Geceleri" kapsamında 'Cici Babam' adlı  sinema filmi gösterime sunuldu. Malkara Halk Park'ta gösterime sunulan film önceki akşam saat 21:00'da izleyiciyle buluştu.

 

Malkara Belediyesi bünyesinde kurulan Halk Park'ta düzenlen sinema gösterimine Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Malkara Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

 

CİCİ BABAM'IN HİKAYESİ

Yönetmenliğini Meltem Bozoflu'nun yaptığı "Cici Babam" filminin oyuncu kadrosunda Onur Buldu, Derya Karadaş, Mahir İpek, Yasemin Conka, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu'nun rol aldı. Filmde babalarının ölümünden sonra annelerinin yeni biriyle olmasını hazmetmekte zorlanan ve yaptıkları sinsi planlarla cici baba ve annelerinin  arasını açmaya çalışan üç yetişkin kardeşlerin hikâyesi anlatılıyor.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

"Cici Babam" filminin öncesinde Halk Park'a gelen vatandaşlaa Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  ile Malkara Belediyesi'nin 4 yıl içinde gerçekleştirmiş olduğu yatırım projeleri ve çalışmaları izletildi. Barkovizyon gösteriminin ardından seyircilere sunulan "Cici Babam" adlı komedi filmi büyük beğeni topladı.

 

Haber / Yakup KARATEPE