'Kimse mağdur edilmeyecek'

9 günlük bayram tatiline sayılı günler kala, bayramı Çerkezköy dışında geçirecek olan bazı vatandaşlar biletlerini şimdiden alırken, şuanda bayram yoğunluğu olmadığını belirten otobü

GÜNDEM 13.08.2018 18:17:00 0

 

9 günlük bayram tatiline sayılı günler kala, bayramı Çerkezköy dışında geçirecek olan bazı vatandaşlar biletlerini şimdiden alırken, şuanda bayram yoğunluğu olmadığını belirten otobüs firması temsilcileri “Bayrama son 3 gün kala yoğunluk bekliyoruz. Yoğunluğa göre ek seferler de konulacak. Kimse mağdur edilmeyecek” dedi.

 

 

9 günlük bayram tatiline sayılı günler kaldı. Pamukkale Seyahat Çerkezköy yetkililerinden Uğur Akdemir, tatillerin uzun olduğu dini bayramlarda vatandaşların bir çoğunun hem bu tatil fırsatını değerlendirmek hem de akraba  ve eş dostlarıyla birlikte olmak için tatili değerlendirme yoluna gittiğini ifade ederek “Şu anda  her zamanki gibi otobüsler normal doluluk oranlarında  seferlerini  sürdürüyor.  Cuma akşamı itibariyle yoğunluğun başlayacağını tahmin ediyoruz” dedi. Önceden rezervasyon almadıklarını söyleyen Akdemir “Pamukkale Seyahat olarak vatandaşlarımıza eksiksiz hizmet vereceğiz” dedi.

“GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALDIK”

 Tokat Kale Seyahat firma yetkilisi Erol Eroğlu da, “Kurban Bayramı’nda yoğunluk nedeniyle her hangi bir aksaklık ve mağduriyet yaşanmaması için gerekli önlemleri aldık. Kurban bayramında da 9 günlük tatilin olması yolcu kapasitemizde artış yaşanacağını düşünüyoruz. Dönüşlerde de yine ayni yoğunluk yaşanır. Ancak herkes gideceği yere ulaşacak” dedi.

EK SEFERLER KONULACAK

Kurban Bayramında yoğunluğa göre ek seferler konulacağını söyleyen Pamukkale Seyahat Müşteri Temsilcisi Tamer Coşkun da “Normalde 30 dakikada kalkan otobüslerimiz yaşanacak yoğunluğa göre 20 dakikada bir kalkacak. Kimse mağdur olmayacak” dedi. Metro Seyahat Firması  Çerkezköy yetkililerinden Oktay Aydın da, “Bayramda yolcu yoğunluğuna göre hazırlıklarımızı yaptık. Vatandaşlarımızın gidecekleri yerlere güvenli bir şekilde ulaşacaklar” dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU