İncelemelerde bulundu

Kırklareli Valisi Osman Bilgin Pınarhisar'ı ziyaret ederek Pınarhisar Kaymakamı Murat Eren ve kurum amirlerinden kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.

GÜNDEM 13.08.2018 18:11:00 0
İncelemelerde bulundu

 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin Pınarhisar'ı ziyaret ederek Pınarhisar Kaymakamı Murat Eren ve kurum amirlerinden kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.  Tüm hizmetlerin vatandaş odaklı  olduğunu belirten Kırklareli Valisi Osman Bilgin, hizmetlerin vatandaşların işlerinin kolaylaştırması, vatandaşın iş ve işlemlerinin süratli bir şekilde yürütülmesi ve kamuda asıl olanın devlete bağlılık, vatandaşa hizmet etmek olduğunu belirtti.

Bilgin Pınarhisar Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Pınarhisar Belediyesi’ne geçerek, Belediye Başkanı Mustafa Cengöz’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bilgin, daha sonra 5'inci Kolordu İstihkam Alay Komutanlığı’nı, LİMAK Çimento Fabrikası’nı, S.S. Yıldırım Et Entegre tesislerini, Sertim Tekstil fabrikasını, Tatbikat Merkezi Komutanlığı’nı, Tarihi Koloğlu İlkokulu’nu, Pınarhisar Kaymakamlığı Eski Lojman Yeri’ni ve yeni lojman yerini, Millet Bahçesi’ni, Tarihi Sadıkağa Camii ve Kimtaş Kireç Fabrikası’nı ziyaret ederek yetkililer ile görüştü. Bilgin, kamu yatırımlarını da yerinde incelemek üzere Pınarhisar Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit’ten, hastanedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Bilgin, daha sonra Kaynarca beldesini ziyaret etti. Kaynarca beldesinde ilk olarak Belediye Başkanı Serdar Türker’i makamında ziyaret eden Vali Bilgin, daha sonra sırasıyla Kaynarca Ekrem İmamoğlu Halk Kütüphanesi, Değirmen ve Kaynarca Kaya Kilisesi’nde incelemelerde bulundu.

 

Haber / Özge MERİÇ