Festivalde Petek Dinçöz rüzgarı esti

Vize Belediyesi tarafından bu yıl 11. si düzenlenen "Vize Tarih ve Kültür Festivali" görkemli bir açılış töreni ile başladı.

KÜLTÜR SANAT 13.08.2018 15:13:00 0
Festivalde Petek Dinçöz rüzgarı esti

 

Vize Belediyesi tarafından bu yıl 11. si düzenlenen "Vize Tarih ve Kültür Festivali" görkemli bir açılış töreni ile başladı.

DANS GÖSTERİSİ YAPILDI

Törene Vize Kaymakam Vekili Murat Eren, Belediye Başkanı Sedat Balkı, çevre ilçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarların yanı sıra vizeliler de büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Sedat Balkı'nın açılış konuşmasının ardından Dans Gösterisi yapıldı.

STANTLARI GEZDİLER

Savaş Gencer Bandosu eşliğinde yapılan Festival Kortej yürüyüşü Festival alanında Festival Kurdelesinin kesilmesi, Festival Ateşinin yakılması ve Festival Kokteyli ile devam etti. Festival kokteylinin ardından Vize Kaymakam Vekili Murat Eren ve Belediye Başkanı Sedat Balkı alanda bulunan tüm stantları gezerek bol kazançlı bir festival temennisinde bulundu.

KONSER VERİLDİ

11. Vize Tarih ve Kültür Festivalinde ünlü sanatçı Petek Dinçöz de sahne aldı. Önceki akşam düzenlenen konser Vizeli gençlerden oluşan GipsY KingEne konseri ile başladı. Gecede sahne alan Murat Başaran da seslendirdiği şarkılarla dinleyenleri coşturdu.

PETEK DİNÇÖZ SAHNE ALDI

Gecenin sonunda ise ünlü sanatçı Petek Dinçöz sahne aldı. Dinçöz gecede Başkan Sedat Balkı ile birlikte ‘İstanbul Sokakları’ şarkısını da seslendirdi. Konserin sonunda Başkan Balkı Petek Dinçöz’e teşekkür ederek plaket takdim etti.

Haber / Ayşenur AYDIN