'Genç ve dinamik bir ekiple mücadele edeceğiz'

Yeni sezonda 1.Amatör Küme'de mücadele edecek olan Çerkezgücüspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları sezon öncesi düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantıda konuşan Kulüp Ba

SPOR 13.08.2018 15:00:00 0

 

 

Yeni sezonda 1.Amatör Küme’de mücadele edecek olan Çerkezgücüspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları sezon öncesi düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Hasan Barut, “Çerkezköy’de saha sıkıntısı var. Yetkililerin sorumluluk alıp bu konuyla ilgili yol almasını istiyoruz” dedi.

 

 

 

1.Amatör Küme’de mücadele edecek olan Çerkezgücüspor tarafından yeni sezon öncesi tanışma toplantısı düzenlendi.

“AMACIMIZ GENÇLERİ ÖN PLANA ÇIKARMAK”

Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Hasan Barut “Bu sezon genç ve dinamik bir ekip ile mücadele edeceğiz. Amacımız alt yapıya ağırlık verip gençleri ön plana çıkarmaktır. 1.Amatör Ligde bu sezon mücadele edeceğiz” dedi. Çerkezköy’de takımların saha sıkıntısının olduğunu dile getiren Barut “Yetkililerinin sorumluluk alıp yol almasını istiyoruz. Herkesin taşın altına elini koymasını istiyoruz” diye konuştu.

“TÜM KULÜPLERE EŞİT MESAFEDE DAVRANILMALI”

Barut, Çerkezköy’ün göç alan bir ilçe olduğunu ifade ederek “İlçemizde çok yetenekli futbolcular var.  İnşallah kazasız, sakatsız bir sezon bütün takımlar geçirir” dedi. Kulüplere verilecek nakdi yardımlarla ilgili de konuşan Barut “Bu yardımların sezon öncesi verilmesi gerekiyor. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden 1911 Çerkezköy Doğanspor’a ciddi paralar harcanıyor. Sezon öncesi belediyemiz kulüplere nakdi yardım ve malzeme desteğinde bulunuyor” diyerek tüm kulüplere eşit mesafede davranılması gerektiğini kaydetti.

“ÜST LİGE ÇIKARMAK İSTİYORUZ”

Teknik Direktör Fatih Düzenli de saha sorununu hallettikten sonra yeni sezona start vereceklerini ifade ederek “3 yıl Çerkezköy 1923 Gençlikspor’da hocalık yaptım. Bu sezon ise 1.Amatör Küme’de mücadele eden Çerkezgücü ile anlaşmaya vardık” dedi. Düzenli, futbolcu ve teknik heyet ile birlikte güzel bir ortam sağlayıp takımı üst lige çıkartmak istediklerini söyledi.

“BÜYÜK BİR SAHA SORUNU VAR”

Çerkezköy’de büyük bir saha sorunu olduğunu kaydeden takımın genel kaptanı Hüseyin Yıkmaz ise “Veliköy’de geçen yıl bir futbolcumuz beyin kanaması geçirdi. Çoğu zaman saha sıkıntısı olduğu zaman antrenman yapmadan maça çıktık. Koskoca Çerkezköy’de futbol oynamaya bir tane saha var. Bakanlık yetkililerinin bu duruma el atması gerekiyor. Bununla ilgili bir an önce önlem alınması gerekiyor. Çerkezköy gelişen ve büyüyen bir ilçedir” derken, kulüplere destekte bulunanlara da teşekkür etti. Sporun içinden geldiklerini belirten kulüp yöneticilerinden Celal Çakır da “Ailemizden kesip gençlerimize yatırım yapıyoruz. Gençliği nasıl yönlendirirsek geleceği de öyle yönlendiririz. Geleceğe ve gençlere yatırım yapıyoruz. Bununda meyvesini görürsek hem biz hem de Çerkezköy halkı kazanır” dedi.

“ÇERKEZKÖY’ÜN ORTAK GÜCÜDÜR”

Kulüp Başkanı Hasan Barut Çerkezgücü’nün Çerkezköy’ün ortak gücü olduğunu ifade ederek “Kulüpte kapımız herkese açıktır. Kulüp olarak önümüzdeki günlerde birkaç branşta faaliyet göstereceğiz. Bu yönde çalışmalarımız var. Kendi tesisimizi kurma konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sağlam adımlar atarak Çerkezköy’ü en iyi noktalara getirmek için mücadele edeceğiz. Belediyenin yatırımları bizleri tatmin etmiyor. Çerkezköy’de son dönemlerde hep aynı yöneticiler aynı işi yapıyorlar. Çerkezköy bunları gerçekten hak etmiyor. Çerkezköy’ün sadece futbol ile değil başka branşlarla da tirajını yükseltmesini istiyoruz” dedi.  Toplantıya Kulüp Başkanı Hasan Barut, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Yıkmaz, Göksel Öztaş, Yalçın Dursun, Celal Çakır, Teknik Direktör Fatih Düzenli ve oyuncular katıldı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU