Yeni park çalışmaları başladı

Kapaklı'da sosyal alanlar oluşturma kapsamında çalışmalar devam ediyor. Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karaağaç Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Baran Sokak'ta yeni park yapım ça

GÜNDEM 13.08.2018 14:48:00 0
Yeni park çalışmaları başladı

 

 

Kapaklı'da sosyal alanlar oluşturma kapsamında çalışmalar devam ediyor. Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karaağaç Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Baran Sokak'ta yeni park yapım çalışmaları başladı.

 

Kapaklıya yeni yeşil alanlar kazandırmak ve vatandaşların keyifli zaman geçirebilmesi için sosyal alanların arttırılmaya devam edildiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Karaağaç Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde yapılacak olan parkımızda oyun grupları, oturma alanları, peyzaj çalışması ve ışıklandırmaları ile güzel bir parkımızı Karaağaç Mahallemize kazandırmış olacağız. Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın rahatlıkla gelip zaman geçirebilecekleri bir alan olacak." ifadelerini kullandı.

“ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ”

 

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karaağaç Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Baran Sokak'ta yapımı başlanan yeni park ile ilgili konuşan Mandalı, "Yapılacak olan bu yeşil alanımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Bunun yanı sıra mahallemizde özellikle yeni yapılaşmanın olduğu sokaklarda yol, kaldırım ve parke döşeme çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Karaağaç Mahallemizi daha da güzelleştirmek için gereken tüm çalışmalarımızı yapmaya aralıksız devam edeceğiz." dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN