Kapaklı'da kurbanlık satışları başladı

Kapaklı'da Atatürk Mahallesi Aşıklar Sokak olarak belirlenen kurban satış yerinde yapılan çalışmaların ardından kurbanlık satışları başladı.

GÜNDEM 13.08.2018 14:29:00 0
Kapaklı

 

Kapaklı’da Atatürk Mahallesi Aşıklar Sokak olarak belirlenen kurban satış yerinde yapılan çalışmaların ardından kurbanlık satışları başladı.

 

Kapaklı’da Kurban satış yeri Atatürk Mahallesi Aşıklar Sokak olarak belirlendi. Zabıta Müdürlüğü’ne başvuran hayvan yetiştiricileri, Anadolu'nun çeşitli illerinden getirdikleri kurbanlıklarını, belediye kurban pazarlarında satmaya başladı.

“EN GÜZEL ŞEKİLDE HAZIRLANDIK”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kurban Bayramı’na en güzel şekilde hazırlandıklarını ifade ederek “Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurban çadırlarımızda kurbanlıklar satışa sunulmaya başlandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi belediye olarak bütün tedbirlerimizi aldık” dedi.

“GEREKLİ TEDBİRLERİMİZİ ALDIK”

Görevli birimlerin ekipleri ile çalışacaklarını kaydeden Mandalı “Kurban ibadetimizin nasıl yerine getirileceği zaten dinimizce tek tek belirtiliyor. Belediye olarak da biz bu yönde gerekli tedbirlerimizi aldık. Kapaklı halkımızın rahat, temiz, hijyenik ve huzur içerisinde kurbanlarını alabilecekleri ve kesebilecekleri ortamlar oluşturduk. Hemşerilerimiz bu bayramda da gönül rahatlığıyla kurbanlarını kestirebilirler. Ayrıca bu süreci Veteriner denetimleri İlçe Tarım Müdürlüğü, İlgili bakanlık personelleri ve Kapaklı Belediyesi iş birliği ile yürüteceğiz” diye konuştu.

Haber / Özge MERİÇ