Olası bir kazadan kim sorumlu olacak?

Bağlık Mahallesi Mevlana İlkokulu'nda yapılan dış montalama işinde kullanılan iskeleler hafta sonu çocukların oyuncak alanı oldu. Mahallelinin dikkati sayesinde haber merkezimize ulaştırılan bu görünt

GÜNDEM 12.08.2018 16:26:00 0
Olası bir kazadan kim sorumlu olacak?

Güvenliksiz bir şekilde kurulan iskele, yaşları 5 ile 10 arasında değişen çocukların oyun alanı haline gelirken, işi yapan firmanın hafta sonu buraya bir güvenlikçi koymamasına tepki gösteren mahalle sakinleri vurdumduymazlık karşısında isyan etti. İskele çevresinde hiçbir güvenlik önleminin alınmadığını söyleyen mahalle sakinleri “Ortaya çıkacak olası bir kazadan kim ya da kimler sorumlu tutulmalı” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Mahalleli, okulun arka kısmında kalan yolda gece aydınlatmasının olmamasına da tepki gösterdi. Aydınlatmanın olmaması nedeniyle yol çevresinin alkol tüketenlerin meskeni haline geldiğini söyleyen mahalle sakinleri, aydınlatma olmayan yolun, gece evine gitmeye çalışan insanlar için bir tehdit olduğunu belirterek, yetkililerin bu konuda gerekeni yapmasını istedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU