Uyuşturucu operasyonuna 10 gözaltı

Edirne'de polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 100 kilo sentetik uyuşturucu ve Hint keneviri ele geçirilirken, 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler geçirildikleri sağlık kontr

GÜNDEM 12.08.2018 16:15:00 0
Uyuşturucu operasyonuna 10 gözaltı

Edirne’de polis ekipleri tarafından 4 mahallede yürütülen uyuşturucu operasyonunda 100 kilo sentetik uyuşturucu ve Hint keneviri ele geçirildi, 10 şüpheli gözaltına alındı.

 

100 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

 

Edirne Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu satışı yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Bir süredir izlenen şüphelilerin Menzilahir, Yıldırım, Çavuşbey ve Karaağaç mahallelerindeki evlerine şafak baskını yapan polis ekipleri, 10 kişiyi gözaltına aldı. Evlerde dedektör köpek ile yapılan aramada, 100 kilo sentetik uyuşturucu skunk, 255 gram esrar, 14 gram bonzai, 25 kök Hint keneviri, uyuşturucu yapımında kullanılan değirmen ve hassas terazi ele geçirildi. Şüpheliler geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından ifadeleri için Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ