PTT'den ücretsiz bayram kartpostalı

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü Kurban Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşlara ücretsiz kartpostal dağıtıyor.  Vatandaşların tebrikleşme geleneğini sürdürmele

GÜNDEM 12.08.2018 15:40:00 0
PTT

Kurban Bayramı öncesinde, vatandaşların tebrikleşme geleneğini sürdürmeleri için Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ücretsiz kartpostal dağıtımı Çerkezköy'de de devam ediyor. Posta Telgraf Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada kartpostalların vatandaşa ücretsiz olarak dağıtıldığı belirtilirken sadece gönderme ücretinin vatandaşa ait olduğu kaydedildi. Gönderme ücretinin 1 TL olduğunu belirten yetkililer, şimdiye kadar kartpostalların vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü dile getirdi.

 

SADECE BAYRAMA ÖZEL

 

Ücretsiz kartpostal dağıtımının sadece Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramına özel olduğunu belirten yetkililer,  Posta Telgraf Teşkilatı tarafından dağıtılan kartpostallar vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gördü. Sadece Ramazan ve Kurban Bayramına özel olarak yapılan ücretsiz kartpostal dağıtımlarıyla vatandaşlarımızın tebrikleşme geleneğini sürdürmelerini amaçlıyoruz" ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Özge MERİÇ