4 şüpheli tutuklandı

Çorlu'da atık ve hurda toplayan Afganistan uyruklu 5 kişinin kaldığı eve silahlı saldırı düzenleyerek Atıkule Nare'yi öldürüp, 4 arkadaşını yaraladığı iddia edilen 4 şüpheli tutuk

GÜNDEM 10.08.2018 17:39:00 0
4 şüpheli tutuklandı

 

Çorlu’da atık ve hurda toplayan Afganistan uyruklu 5 kişinin kaldığı eve silahlı saldırı düzenleyerek Atıkule Nare'yi öldürüp, 4 arkadaşını yaraladığı iddia edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

RASTGELE ATEŞ AÇTILAR

Olay Silahtarağa Mahallesi Fidanlık Sokak üzerinde bir evde meydana geldi. İddiaya göre, ilçede 'çekçek' tabir edilen arabalarla atık ve hurda toplayan Afganistan uyruklu 5 kişinin kaldığı eve giren E.Z., O.Z., B.E. ve Afgan uyruklu M.B. ellerindeki tüfeklerle rastgele ateş açtı. Evde bulunan Afgan uyruklu Atıkule Nare, vücuduna isabet eden saçma ve mermilerle olay yerinde yaşamını yitirdi, 4 arkadaşı yaralandı. Silahlı saldırganlar polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

'KASTEN ÖLDÜRME VE GASP' SUÇUNDAN TUTUKLANDILAR

Şüpheliler E.Z. (20), O.Z. (15), B.E. (14) ve Afgan uyruklu M.B.'nin (18) eve girdikten sonra 'eller havaya' diye bağırarak ateş ettikleri belirlenirken, ayrıca şüphelilerden E.Z.'nin asker olduğu ve izine geldiği birliğine teslim olmak üzereyken polis tarafından yakalanıp gözaltına alındığı tespit edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından 'kasten öldürme ve gasp' suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haber / Şaban KARDEŞ