Mezbahalarda bayram hazırlığı

Kurban Bayramına sayılı günler kala Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Sultanköy ve Yeniçiftlik Mahalleleri'ndeki mezbahalarda da bayram hazırlıkları devam ediyor.

GÜNDEM 10.08.2018 17:18:00 0
Mezbahalarda bayram hazırlığı

 

Kurban Bayramına sayılı günler kala Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Sultanköy ve Yeniçiftlik Mahalleleri’ndeki mezbahalarda da bayram hazırlıkları devam ediyor.

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Kurban Bayramı öncesi mezbahalarda hazırlıkların devam ettiğini ifade ederek “Kurban Bayramı için hazırlıklarımız devam ediyor. Mezbahalarımız dezenfekte edilerek boyanıyor. Vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde kurbanlarını kesebilmeleri için Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tüm eksiklikleri tamamlıyorlar” dedi.

HİJYENİK ORTAMDA YAPILMALI

Kesimlerin veteriner hekimler kontrolünde ve hijyenik ortamda yapılmasına dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Uyan “Mezbahalarımızın yan kısmında bulunan canlı hayvan bekleme alanları da temizlenerek hijyenik hale getiriliyor. Tüm vatandaşlarımızı kurban kesiminde hijyen şartlarına dikkat etmesi gerekiyor” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ