Kılıçdaroğlu'nun yeni A takımı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Merkez Yönetim Kurulu (MYK) yenilendi. Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Parti Sözcüsü olurken, Parti Genel Sekreteri ise Akif Hamzaçebi oldu. Oğuz Kaan Sa

GÜNDEM 10.08.2018 16:48:00 0
Kılıçdaroğlu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimler öncesinde birlikte çalışacağı parti yönetimini açıkladı. 

 

PARTİ SÖZCÜSÜ OLDU

 

Kılıçdaroğlı ekonomik ilişkiler konusunu Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’a bıraktı. Öztrak, Genel Başkan yardımcılığının yanı sıra Parti Sözcülüğü görevini de üstlendi.  CHP'de Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na ise Oğuz Kaan Salıcı getirildi. CHP'nin yeni yönetiminde 6 yeni isim yer alırken, Haluk Koç, Bülent Tezcan, Öztürk Yılmaz, Tekin Bingöl, Çetin Osman Budak MYK'da yer almadı. 18 olan MYK üye sayısı 19’a çıktı. Akif Hamzaçebi Genel Sekreterliğe devam ederken, Oğuz Kaan Salıcı ise parti örgütünden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. 

 

MYK'DA 6 YENİ İSİM

 

Yeni MYK'da Yıldırım Kaya, Yunus Emre, Bülent Kuşoğlu, Gökçe Gökçen, Oğuz Kaan Salıcı, Orhan Sarıbal olmak üzere 6 yeni isim yer aldı.

 

İŞTE CHP'NİN YENİ YÖNETİMİ

 

Ekonomi Politikaları - Parti Sözcüsü: Faik Öztrak, Genel Sekreter: Akif Hamzaçebi, Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişim: Tuncay Özkan, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimleri: Oğuz Kaan Salıcı, Dış İlişkiler: Ünal Çeviköz, Yerel Yönetim Politikaları: Seyit Torun, AR-GE Bilim Yönetim ve Kültür Platformu: Fethi Açıkel, Bilgi ve İletişim Teknolojileri: Onursal Adıgüzel, Doğa Hakları: Gülizar Biçer Karaca, Eğitim Politikaları: Yıldırım Kaya, Gençlik Politikaları: Yunus Emre, Halkla İlişkiler: Gamze Akkuş İlgezdi, Hukuk Politikaları: Muharrem Erkek, İdari ve Mali İşler: Bülent Kuşoğlu, İnsan Hakları: Gökçe Gökçen, İşçi Sendikaları - Meslek Kuruluşları ve Sivil Toplum Örgütleri: Veli Ağbaba, İşveren Sendikaları/Kuruluşları - Esnaf Odaları ve Sosyal Politikalar: Aykut Erdoğdu, Kadın Politikaları: Lale Karabıyık, Tarım Politikaları ve Tarım Örgütleri: Orhan Sarıbal.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU