'Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek lazım'

Partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy'de önceden yağmur yağdığı zaman bazı sokakların göle döndüğünÃ

GÜNDEM 9.08.2018 18:09:00 0

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, dün saat 15:30’da partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

 

İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

 

Aygun, İlçe Başkanı Engin Camcı, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar ve partililer tarafından karşılandı. Ziyarette kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Engin Camcı, “Seçimlerde Tekirdağ’dan 3 milletvekili çıkardık. Milletvekillerimizden İlhami Özcan Aygun’u Çerkezköy’de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Milletvekili Aygun da Ankara’daki danışmanları ile birlikte 3 gündür Tekirdağ’daki örgütleri ziyaret ettiklerini belirterek “2014 yerel seçimlerinde Tekirdağ’da 12-0 yaptık. Bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak önümüzdeki yerel seçimlerde, daha önce yakaladığımız 12-0’lık başarıyı korumalıyız” dedi.

 

“SEZAR’IN HAKKINI SEZAR’A VERMEK LAZIM”

 

CHP’nin çok köklü bir parti olduğunu söyleyen Aygun “CHP herkese pabuç bırakacak bir parti değil. AK Parti sözcüleri kendilerine baksınlar. CHP’nin seçimlere hızlı bir şekilde girmesi gerekiyor” dedi. Çerkezköy’de önceden yağmur yağdığı zaman bazı sokakların göle döndüğünü, bazı bölgelerde insanların botlarla tahliye edildiğini anımsatan Aygun “Şimdi bununla ilgili bir sıkıntı yok. Sezar’ın hakkını Sezar’a vermek lazım” dedi. Ordu’da yaşanan sel felaketine de değinen Aygun “Ordu’daki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Yaraların sarılması için gereken biran önce yapılmalı” dedi.

 

“DOĞRU TERCİH YAPTIĞININ FARKINDADIR”

 

Altıyol Kavşağı’nın yanında bulunan subay lojmanları ile ilgili de konuşan Aygun “2 lojman dimdik ayakta duruyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, o lojmanlarla ilgili bir dosya hazırlayıp bize verecek. Biz de Ankara’da orayı Çerkezköy’e kazandırmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu. Çerkezköy’de dokunulan her yerin değişmeye başladığını dile getiren Aygun “Çerkezköy halkı 30 Mart 2014’te yaptığı tercihin ne kadar doğru olduğunun farkındadır” ifadelerini kullandı.

 

“VEKİL OLARAK BU MÜCADELENİN ARKASINDAYIZ”

 

Birilerinin Çerkezköy’e termik santral yapmak için çırpındığını söyleyen Aygun “Bize ne görev düşüyorsa biz varız. Yer altı sularını mahvettik, havamızı da mahvetmeyelim. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da termik santrale karşı güzel çalışmalar yapıyor. Biz vekil olarak bunun arkasındayız” dedi.

 

“HAKLI TALEPLERİNİZİN HER ZAMAN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

 

Geçmiş dönemde Çerkezköy’ün en fazla borcu olan belediyelerden biri olduğunu söyleyen Aygun “Hem borçlar ödenip hem de hizmet yapılıyorsa Sezar’ın hakkını Sezar’a vermeliyiz” dedi. Partililerin haklı taleplerinin her zaman takipçisi olacağını söyleyen Aygun “Halkı talepleriniz için sizinle ölmeye kadar gelirim. Ama haksız talepler için bana gelmeyin” dedi. Ekonomiye de değinen milletvekili İlhami Özcan Aygun “Şu anda kimse önünü göremiyor. Hukuk sistemi çalışmıyorsa istikrar da yoktur. Bizim istikrarımız damada bağlı. Gittikçe karanlığa gidiyoruz. Lüks tüketim yerine kemer sıkma zamanı geldi de geçti” diye konuştu.

 

“Tekirdağ’da 12-0 yapacağız” diyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’e de cevap veren İlhami Özcan Aygun “Onlar beni siyasette acemi görüyorlar ama ben siyasette onlardan eskiyim. Siyaset ileriyi görmektir. Biz ileriyi onlardan daha iyi görüyoruz. Onlar hayalle devam ediyor. Bu işler o kadar kolay değil. Tekirdağlı hemşehrilerime güveniyorum. Çünkü şapka düştü kel göründü” dedi.

 

BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

 

Konuşmasının ardından bir süre partililerle sohbet eden Milletvekili İlhami Özcan Aygun, sonrasında da Çerkezköy Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkan vekili Nedim Yılancı ile görüştü. Aygun’a ziyaretinde İlçe Başkanı Engin Camcı, belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör ve partililer de eşlik etti. Belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi alan Aygun, işlerin takibi noktasında Ankara’da üstüne düşeni yapacağını söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU