Optimed ailesi 11'inci yaşını kutladı

Çerkezköy'de sağlık hizmeti veren Özel Optimed Hastanesi'nin kuruluşunun 11'inci yılı düzenlenen kokteylle kutlandı. Hep birlikte 11'inci yıl pastasının kesildiği programda hastanede

GÜNDEM 8.08.2018 20:57:00 0
Optimed ailesi 11

Çerkezköy’de sağlık hizmeti veren Özel Optimed Hastanesi, kuruluşunun 11’inci yılını personelleri ile birlikte kutladı.

 

“HAYALLERİMİZ VE HEDEFLERİMİZ VARDI”

 

Dün akşam 18:30’da düzenlenen kutlama programında konuşan hastanenin genel müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, “Özel Optimed Hastanesi olarak,  bundan 11 yıl önce kurulurken, herkes gibi bizim de hayallerimiz ve hayallerimizin gerçekleşmesi için hedeflerimiz vardı. Ama en önemlisi, hedeflerimize ulaşmak için, ailemizin bir parçası olmaktan mutluluk duyacak, güler yüzle hizmet edecek, ekip bütünlüğü içinde çalışacak bireylerle birlikte bu yolda devam etmekti. Başarı ancak bilgili, deneyimli, güler yüzlü, samimi ve işini seven, birbirine ve kuruma bağlı bir ekiple olurdu ve Optimed olarak böyle bir ekibe sahip olduğumuz için mutlu ve gururluyuz” dedi.

 

“HASTALAR EN BÜYÜK DEĞERİMİZ”

 

Her zaman başarılı ve birlik içinde çalışan bir ekip olduklarını dile getiren Arslan “Bir ekip olmanın ötesine geçip acılarımızda birbirine destek veren, güzel günlerde mutluluklarımızı paylaşarak çoğaltan Optimed Ailesi olduk” dedi. Hastanenin birinci ve ikinci binasında bulunan birçok alanda yenileme çalışması yaptıklarını söyleyen Arslan, “Optimed olarak, Çerkezköy ve Çorlu’da, zamanla büyük bir aile olduk. Hastalar en büyük değerimiz. Beraberinde işini nitelikli ve sürekli iyi yapan hekim ve çalışma arkadaşlarımız da bir o kadar değerli” dedi.

 

“SORUMLULUĞUUMUZ ÇOK YÜKSEK”

 

Hastane başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan da “Hastanemizin 11. kuruluş yıl dönümünde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Biz bu işe başlarken hastanemizin Trakya’nın en iyilerinden biri olması hayaliyle yola çıktık. Bu 11 yıl boyunca geriye dönüp baktığımızda hayallerimizin çok önemli bir kısmını gerçekleştirdik. Önümüzde upuzun bir hayal zinciri var. Yeni hastane hayallerimiz var. Sorumluluğumuz çok yüksek” dedi. Geçmişte 100’lerle ifade edilen personel sayısının 400’ü geçtiğini söyleyen Çalışkan “400’den fazla insan ailesiyle birlikte bu hastaneden geçimini sağlıyor. Hepimiz bunun içerisindeyiz. Bizim artık 2 tane hayalimiz var. Birincisi hastanemizin en iyi hastaneler arasında olması hedefimiz var. İkincisi daha da artmayı hayal ettiğimiz Optimed ailesi ile birlikte insanların buradaki geleceklerinin devam etmesi. Benim bir hayalim daha var. Şuanda hastanemizde çalışan ya da gelecekte çalışacak tüm Optimed ailesinin fertlerinin hepsinin Optimed’in ilk işyerleri olmasından ziyade son işyerleri olmasını hayal ediyorum” diye konuştu.

 

PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

 

Konuşmaların ardından Ayhan Arslan, Recep Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri, hastane personelleri ile birlikte 11’inci yıl pastasını kestiler. Pasta kesiminin ardından ise hastanede 10 yılı ve 5 yılı dolduran personellere plaket verilirken, hastalardan en fazla teşekkür alan personellere de teşekkür belgesi verildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU