Akay: Sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, beraberindeki Bayan Basketbol Takımı antrenör ve oyuncuları makamında ağırladı. Akay'ı ziyaret ed

GÜNDEM 7.08.2018 21:10:00 0
Akay: Sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı ile beraberindeki Bayan Basketbol Takımı antrenör ve oyuncuları tarafından ziyaret edildi.

 

"SPORCULARIMIZIN BAŞARILI OLACAKLARINA İNANIYORUZ"

 

Kulüp Başkanı Nedim Yılancı, Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı’nın 2018 - 2019 sezonuna start verdiğini belirterek, “Takımımız son 3 sezondur A takım seviyesinde liglerde ilimizin tek takımı olarak mücadele etti. Altyapılarda, il ve yurt içinde farklı yaş gruplarında başarılar elde ettik. Artık bu çıtayı yukarıya taşıma zamanı geldi. Çocuklarımız yaş olarak büyüyor, sporcu olarak da yeteneklerini geliştiriyorlar. Bundan sonra mücadele edeceğimiz lig, A takım seviyesinde Bölgesel Lig olacak. Altyapımızda yetiştirdiğimiz kızlarımıza bu ligde şans vereceğiz. Zamanla hedefleri büyüterek üst liglere çıkıp mücadele edeceğiz. Yolumuz uzun ve zorlu bir yol. Fakat biz sporcularımızın ellerinden geleni yaparak başarılı olacaklarına inanıyoruz” dedi.

 

BİLGİ VERDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a bilgi veren Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ercan Çete, “Teknik heyetimizde Engin Çaylak (Antrenör), Arif Karaavcı (Antrenör), Emre Karademir (Kondisyoner) ve Kübra Yavaş (Asistan Antrenör) yer alıyor. Bu sene Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan takımımızda Kübra Yavaş, Gamze Gül Karakuş, Emine Nur Esen, Melisa Yamur, Ecenur Kurtbaş, Sena Eren, Burcu Önder, Dilara Yılmaz, Yağmur Gizem Anıl, Ceren Tekin, Sueda Zehra Kıroğlu, Özge Mutlu, Buse Başak, İclal Duranoğlu ve Ahsen Erbay mücadele edecek” dedi.

 

"HEDEFİMİZ MİLLİ TAKIMIMIZA SPORCU KAZANDIRMAK"

 

Ercan Çete, Çerkezköy'deki ilköğretim okullarında çeşitli testler yaparak yetenekli öğrencileri tespit edip takıma kazandırmak istediklerini belirterek, “Amacımız bu çocuklarımızın yeteneklerini geliştirerek, Çerkezköy’den milli takımlarımıza sporcular kazandırmaktır. Bununla birlikte yıllar içinde 1. Lig ve daha sonrasında Süper Lige çıkmayı ve burada kendi öz kaynaklarıyla mücadele edebilen bir yapı oluşturmayı hedefliyoruz” dedi. Sporun her dalında sporcuların yanında olmaya gayret ettiklerini dile getiren Vahap Akay, “Göreve geldiğimiz günden itibaren, sporun her dalında sporcu kardeşlerimizin ve çocuklarımızın yanında olmaya gayret ettik. Kentimizde spor alanlarının sayısını artırmaya çalıştık. 29 Ekim Spor Kompleksi’ni tüm öğrencilerimizin ve sporcularımızın kullanımına kazandırdık. Bundan sonra da sporcularımıza destek olmaya ve kentimize yeni spor alanları kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

İMZALI FORMASINI HEDİYE ETTİ

 

Kasım ayı başında lig müsabakaları başlayacak olan Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı’nın başarılı olacağına gönülden inandığını sözlerine ekleyen Akay, Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı antrenör ve sporcularına başarılar diledi. Ziyarette Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ercan Çete’nin eski öğrencisi olan Beşiktaş Spor Kulübü Basketbol Takımı Oyuncusu Samed Erdi Geyik, Vahap Akay’a imzalı bir formasını hediye etti. Ziyaret sonunda Akay Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı antrenör ve sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU