Uyuşturucu operasyonuna 3 gözaltı

Tekirdağ'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 20 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. 

GÜNDEM 7.08.2018 20:58:00 0
Uyuşturucu operasyonuna 3 gözaltı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan aldıkları uyuşturucuyu kent merkezi ve ilçelerde sattıkları tespit edilen şüphelileri takibe aldı. İstanbul'dan Tekirdağ'a döndüğü öğrenilen E.P. ve kardeşi C.P.'yi Hürriyet Mahallesi'nde yolcu otobüsünden indirdikten sonra gözaltına alan polis ekipleri, yanlarındaki poşet içerisinde 2 kilo toz esrar ele geçirdi. 

 

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Şüphelilerin üzerinde de 6 bin 970 lira bulunurken, polis ekipleri tarafından şüphelilerin evinde yapılan aramada da uyuşturucu satışında kullanılan çok sayıda şeffaf poşet, 63 gram sentetik uyuşturucu, kenevir tohumu, terazi, 20 gram toz esrar bulundu. Ayrıca, olayla ilgisi olduğu belirlenen T.R.İ. de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Üç şüpheli sağlık kontrolünün ardından ifadele için Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ