2. etap çalışmaları devam ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında 19 Nisan 2016 imzalanan protokol çerçevesinde Turkcell'in sponsorluğunda hayata geçirilen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme P

GÜNDEM 6.08.2018 17:37:00 0
2. etap çalışmaları devam ediyor

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında 19 Nisan 2016 tarihinde imzalanan protokol çerçevesinde Turkcell'in sponsorluğunda hayata geçirilen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında Tekirdağ Saray’da 2. Etap çalışmaları devam ediyor.

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında Tekirdağ Saray’da 2. Etap çalışmaları devam ediyor.

2 AY SÜREYLE ÖZEL EĞİTİM ALACAKLAR

Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yapılan çalışmalarda ilk etapta toplam 5.770 3. Sınıf öğrencisine, Tekirdağ’ın 8 ilçesinde, alanlarında uzman ekiple yetenek taraması gerçekleştirilirken, yapılan tarama sonucunda başarılı olan 486 öğrenci 2. etap çalışmalarına katılmaya hak kazandı. İl ve ilçelerde 2 ay süresince özel eğitime tabi tutulan gençler eğitim sonunda tekrar tarama testine katılacaklar. Yetkililer “Gençlerimizin neşesi ve coşkusu ile 2. etap birbirinden renkli ve eğlenceli şekilde geçen çalışmalarla devam ediyor” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ