Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş

Çerkezköy İlçe Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla başlattığı 'Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş' tem

GÜNDEM 6.08.2018 15:49:00 0
Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş

Çerkezköy Müftülüğü yetkilileri “Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla başlattığı kurban bağışı kampanyası kapsamında vekalet yoluyla kurban bağışlarını kabul etmeye başladık. Kurban bedeli yurtiçi 850 TL, yurtdışı ise 625 TL olarak belirlendi” dedi. 

 

AMAÇ KARDEŞLİK DUYGULARINI CANLI TUTMAK

 

Bu kampanya ile yardımlaşma ve kardeşlik duygularını canlı tutmak, iyiliği yaygınlaştırmak ve kamuoyunda gerekli hassasiyetin sağlanmasının amaçlandığını kaydeden Çerkezköy Müftülüğü yetkilileri, “Kampanya ile vatandaşların vekâlet yoluyla kurban bağışlarını rahatça yapabilmeleri amaçlanıyor. Yurtiçi kurban bağışı 850, yurt dışı kurban bağışı 625 TL” dedi. 

 

“VEKALETLERİNİZİ YERİNE ULAŞTIRIYOR”

 

Çerkezköy İlçe Müftülüğü ve ilçedeki tüm camilerde makbuz karşılığında bağışların alınacağını belirten müftülük yetkilileri “Kurbanını paylaş, kardeşine yaklaş başlığı altında tüm Türkiye’de kurban hizmetleri kampanyası Diyanet İşleri Başkanlığımız, Diyanet Vakfı işbirliği ile 26 yıldır olduğu gibi bu yıl da vekaletlerinizi yerine ulaştırıyor” dedi. 

 

“20 AĞUSTOS’A KADAR BAĞIŞTA BULUNABİLİRLER”

 

Geçtiğimiz yıl Çerkezköy’de 110, Tekirdağ genelinde ise bin 700 vekalet yoluyla kurban bağışının yapıldığını kaydeden yetkilileri “Bu yıl bu rakamın daha da artmasını bekliyoruz. Maddi durumu müsait olan bütün vatandaşları vekâlet yolu yoluyla kurban kampanyasına bağışta bulunmaya davet ediyoruz. Vekalet yoluyla kurban bağışlamak isteyen vatandaşlarımız 20 Ağustos’a kadar makbuz karşılığında bağışta bulunabilirler” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU