Kapaklıspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Kapaklıspor, topbaşı yaparak 2018-2019 sezonunun hazırlıklarına başladı. Takımın Teknik Direktör Faruk Kuzu yönetiminde top başı yaptığÄ?

GÜNDEM 3.08.2018 18:08:00 0
Kapaklıspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı

Kapaklıspor yeni sezon hazırlıklarına kulüp tesislerinde başladı. Takımla birlikte ilk antrenmanına çıkan Teknik Direktör Faruk Kuzu antrenman öncesi  futbolcularla bir süre konuşurken, daha sonra oyuncular düz koşu ile antrenmana devam etti. Antrenmanı Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

 

 

HOCAMIZ VE FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

 

 

Hasan Dükanlı, hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig olduğunu ifade ederek“Kapaklıspor olarak 2018-2019 için topbaşı yapmış bulunuyoruz. Aramıza yeni katılan Teknik Direktör Faruk Kuzu ve futbolcu kardeşlerimizin uyum içinde bir sezon geçireceğine inanıyorum. Hedefimiz geçtiğimiz yıl kapısından döndüğümüz Bölgesel Amatör Lige çıkmaktır. Hocamıza ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

 

 

HEDEF EN AZ 3 HAZIRLIK MAÇI YAPMAK

 

 

Takımın Bolu’da 10 günlük kampa gireceğini dile getiren Dükanlı, 20 Ağustos’a kadar hazırlıklarıKapaklı’da sürdüreceklerini, Kurban Bayramı tatilinin ardından 28 Ağustos’ta  ikinci etap çalışmaları için Bolu’ya gideceklerini belirtti. Dükanlı, 10 günlük kampta en az 3 hazırlık maçı yapmayı hedeflediklerini kaydetti.

 

 

BAL’A ÇIKARACAĞIZ

 

 

Kapaklıspor Teknik Direktörü Faruk Kuzu da bu sezon iddialı bir takım kurduklarını kaydeden “Başlayacak olan yeni sezonda amacımız takımımızı bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lige çıkarmaktır. Bu sezon şampiyonluk yolunda önemli transferler yaptık” dedi. Bunun yanı sıra alt yapıyı da güçlendirdiklerini ifade eden Kuzu “Bu sezon büyük efor sarf ederek Kapaklıspor’u Bölgesel Amatör Lige çıkartacağız” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU