Mandalı Atık Getirme Merkezini inceledi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, geçen yıl Haziran ayında hizmete açılan 13 farklı atığın ayrıştırılıp depolandığı Atık Getirme Merkezi'nde devam eden çalışmaları yeri

GÜNDEM 2.08.2018 17:12:00 0
Mandalı Atık Getirme Merkezini inceledi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Yeni sanayi sitesi yanında geçtiğimiz yıl Haziran ayında hizmete açılan Atık Getirme Merkezinde incelemelerde bulundu.

 

 

“13 FARKLI KATEGORİDE ATIKLARI TOPLUYORUZ”

 

 

Atık Getirme Merkezi ile ayrı ayrı toplanan geri kazanılabilir atıkları diğer atıklarla karıştırmadan depolayıp geri dönüşüm merkezlerine göndermeyi amaçladıklarını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Atık Getirme Merkezimizde kağıt, plastik, cam, metal, ahşap, tekstil, kurşunlu piller, pil ve akümülatörler, elektrikli ve elektronik atıklar, ilaçlar, yağlar ve hacimli atıklar olmak üzere 13 farklı kategoride atıkları topluyoruz.” dedi.

 

 

“ÇEVRE BİLİNCİNİ HEM KENDİMİZE HEM DE ÇOCUKLARIMIZA KAZANDIRMALIYIZ”

 

 

Bölgenin sanayi bölgesi olduğundan dolayı çevre ve hava kirliliğin her geçen gün artan göç ile birlikte giderek artığını kaydeden Mandalı “ Bizler bu olumsuz şartlardan etkilenmemek için, çevre bilincini hem kendimize hem de çocuklarımıza kazandırmalıyız. Çocuklarımıza daha yaşanabilir bir çevre ve dünya bırakmak için hep birlikte atıklarımızı, atık getirme merkezimize teslim edelim. Vatandaşlarımızın da atıklar konusunda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Vatandaşlarımız getiremeyecekleri ağır yüklü atıklarını 444 80 59 'dan Temizlik işleri müdürlüğümüzü arayarak evlerinden aldırabilirler” diye konuştu.

 

 

Haber/Gülveren ALTUNOĞLU