Yaz Spor Okulları'nda yeni dönem başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 19 branşta düzenlenen 2. dönemi 719 öğrencinin katılımı ile başladı. Yaz Spor Okullarını ziyaret eden Belediye Başkanı Vahap Akay, öğrencilere başarı

GÜNDEM 1.08.2018 16:57:00 0
Yaz Spor Okulları

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okullarında 2’nci dönem eğitimleri başladı. Yaz Spor okullarında bu dönem 719 öğrenci eğitim alacak.

 

 

BİN 931 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI

 

 

Yaz spor okullarında 2’nci dönemin 17 Ağustos Cuma günü sona ereceğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Kurslar konusunda uzman eğitmenler tarafından veriliyor” dedi. Yaz okullarının öğrenciler için faydalı olacağına inandığını belirten Akay, “Toplam 19 branşta düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuzda 2. Dönem eğitimler başladı. Kurslarımıza katılan öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuza toplam 1931 öğrencimiz kayıt yaptırdı” dedi.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

 

Akay, Yaz Spor Okulu’na katılan öğrencilerin kursların verildiği alana servisler ile götürülüp, getirildiğini ve kurs kıyafetlerinin dağıtıldığını ifade ederek, kursların 29 Ekim Spor Kompleksi’nde, Kartaltepe Piknik Alanı’nda, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi ile Amfi Tiyatro’da verileceğini ifade etti. Yaz Spor Okulu’nu ziyaret eden Akay öğrencilere başarılar diledi.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN