"Gençlerimiz vaktini spor yaparak geçirsin"

Kapaklı'da Bahçeağıl , Karaağaç ve Pınarça mahallelerinde halı sahaların yapım çalışmaları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatıldı. Çalışmalarla ilgili açÄ?

GÜNDEM 1.08.2018 16:46:00 0
"Gençlerimiz vaktini spor yaparak geçirsin"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, halı saha çalışmalarının Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatıldığını açıkladı.

 

"GELECEK NESİLLER İÇİN"

 

Gençlerin vaktini spor yaparak geçirmesi gerektiğini vurgulayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Gençlerimiz bu ülkenin geleceğine sahip çıkacak mirasımız. Bizim tek gayemiz kentimize görev yaptığımız sürede ne kazandırabiliriz. Gelecek nesillere ne bırakabiliriz. O yüzden de bu tür projelere rutin hizmetlerin yanında önem veriyoruz ki gençlerimiz kahve köşelerinde vakir geçirmek yerine vakitlerini spor yaparak geçirsinler" dedi. Sözlerine devam eden Mandalı, ''Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'tan sözünü almıştık. O da sözünü yerine getirdi bir kez daha kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Vakit kaybetmeden halı sahaları ilçemize kazandırıyoruz. Devamını da yapacağız. 14 mahallemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile Kapaklı'mızı birlikte inşa ediyoruz. Kapaklı'mıza ve gençlerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN